Geplaatst op Geef een reactie

Product van de maand Februari: De EasyFix

Deze maand kijken we naar de Easy-Fix. Met dit product wordt het aansluiten van een extra afvoer op uw riolering een eitje, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. We zien immers vaak situaties waar er een (extra) afvoer moet worden aangesloten op een bestaande buis, maar het plaatsen van een T-Stuk onmogelijk lijkt. In de volgende stappen nemen wij u mee in het gebruik en de toepassingen van de Easy-Fix.

easyfix

Toepassing:

De easy-fix kan worden gebruikt voor de aansluiting van 40mm en 50mm afvoeren op een afvoerbuis van 110mm of 125mm. Hiermee kunt u niet alleen gemakkelijk een afvoer aansluiten op een plek met weinig ruimte, maar bent u ook niet gebonden aan het gebruik van een T-Stuk met velerlei verlopen.

Gebruik:

We noemen het product niet voor niets de Easy-Fix, en het gebruik ervan is dan ook simpel:

  • Boor het gat in de juiste diameter (57mm).
  • Verwijder resten van het boren.
  • Plaats het Easy-Fix verloop.
  • Draai aan de knop om de afdichting te sluiten.

In Beeld:

Zoals u van ons gewend bent ondersteunen wij ook dit product weer met een Duitse video van de producent. Ook hier geldt: zonder geluid is de video goed te doen. Tot slot raden wij u aan om een beter afschot (afloop van de afvoer) te hanteren dan deze Duitse meneer.

U bestelt de Easy-Fix in verschillende maten voor €27.95:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *