!
!

Wij leveren een grote range aan producten voor in uw keuken, Toilet of Badkamer. Browse door de onderstaande producten heen, of kies hierboven een productgroep uit.

!

Sanitairgum/Voegengum

Verwijdert hardnekkig vuil, metaalaanslag en roest op geemailleerde baden, douchebakken, wand– en vloertegels, sanitair en aanrechtbladen.

Blister - 1 Stuk

Reparatie lakstift

Voor het herstellen van kleine reparaties en krassen etc. Geschikt voor gebruik bij keramische materialen, emaille en acryl gelakte oppervlakken.

Blister - 1 stuk

Reparatie Set wit

Voor de vakkundige reparatie van kleine beschadigingen aan wastafels, spoelbakken, douchebakken en ligbaden van keramisch materiaal, emaille en acryl.

Blister - 1 set

Closetbrilmontagesleutel

Closetbrilmontagesleutel, voor het (de)monteren van closetzittingen. Past op nagenoeg alle voorkomende (vleugel)moeren (en er zijn nogal wat verschillende types). Werkt goed op moeilijk bereikbare plaatsen en door de kunststof uitvoering wordt beschadiging van sanitair en tegels voorkomen.

1 Stuks

Universele perlatorsleutel

- Voorkom krassen in uw perlator

- Eenvoudig in gebruik

- MG22/MG24/MG28

 

 - 1 Stuk

Fixring

Set zelfstellende conische ringen om loszittende closetzittingen snel en blijvend vast te zetten. Eenvoudig te monteren volgens bijgevoegde beschrijving.

Set van 4 ringen - 1 closetzitting

avfvoerkorf

Afvoerkorfje

33% korting vanaf 10 stuks!

Voorkomt verstopping van uw afvoer.

 

2 Stuks

afvoerkorfje

Stalen Afvoerkorfje

Voorkomt verstopping van uw afvoer.
chroomsifon

Sifon

- Verchroomd

- Afvoer 32mm

- Aansluiting 1¼"

plugstop

Universele afvoerplug - 2 stuks

2 stuks